Guma Sava 120/70-15 MC-28 DIAMON

SKU 13285
2.850 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Артикалот го има на Залиха

Димензии: 120/70-15 MC-28 DIAMON

Зачувајте го овој производ за подоцна