ERSI HL 150 T – 46

SKU 13276
54.735 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:
ERSI HL150T-46
Моќност: 
8,6 КС
Тип на мотор:
 150cc – 4 тактен
Ладење:
Воздушно се лади
Стартер: 
електричен
Пренос:
 Појас 
Масло за подмачкување: 
5W40
Должина x ширина x висина: 
 1.880 mm / 680 mm / 1.010 mm
Акумулатор:
12V7Ah
Предни / задни гуми:
 110/70-12 / 3,50-10
Предни / задни сопирачки:
 Диск / Влошка на сопирачките
Зачувајте го овој производ за подоцна