ERMINIO 2

16470

ERMINIO 2 16470


Име: Bicycle ERMINIO 2
Величина: 16"
Пренос: Ланец
Велосипедот е без амортизери
Велосипедот не содржи менувач за брзини
Велосипедот не е контраж ( Кочницата е на сајла )
2790 мкд In stock
UPC:16470
Brand:Hamachi
Големина на тркало 16" (0)
Боја на велосипед Црвена (0) Сина (0)
Рамка Челична рамка (0)
ERMINIO 2 ERMINIO 2 ERMINIO 2 ERMINIO 2