ENI i-Ride 5W-40

17294
900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17294
Brand: ENI

Врвен синтетички лубрикант, се препорачува за најновата генерација на мотори и скутери. Лесно стартување, одличен вискозитет, константно подмачкување при употреба на моторот.

Зачувајте го овој производ за подоцна