DRAGON A9 - 2T

19568
83.025 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:

ITALJET DRAGON - 2T

Моќност:3.8 hp
Тип на мотор:Еден цилиндар, 50cc - 2тактен
Ладење:Воздушно ладење
Стартување:Електрично / Курбла
Палење:CDI-capacitor discharge ignition
Меѓуоскино растојание:
1,425mm
Работен волумен на цилиндарот50 cc
Сооднос на компресија:10.5:1
Тежина:110 kg
Максимална брзина:50 km/h
Систем за подмачкување:Автоматско подмачкување
Максимален вртежен момент:3.1 (6000) Nm/r/min
Должина / Ширина / Висина:1,850mm x 710mm x 1,130mm
Капацитет на гориво :5 L
Свеќица :A7RTC
Батерија:12V4Ah
Предни / Задни Гуми:120/70-12
Зачувајте го овој производ за подоцна