DRAGON A8-2T

19138
91.635 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 15339
Brand: Italjet

Доаѓа со сила од 4.4 коњски сили и максимален вртежен момент од 3.9 Nm кои агрегатот ги обезбедува при 6500 вртежи во минута.

Модел: Hamachi Dragon RS-2T
Моќност:4.425 hp / 7500r.min
Тип на мотор:1 cylinder, 49cc – 2T
Мотор:50cc – 2 Stroke
Сооднос компресија:7.8:1
Ладење:Воздушно
Стартер:Елекреичен/ Курбла
Работен волумен на цилиндарот:
50 цц
Палење:Capacitor discharge ignition (CDI)
Одстапување од земјата:120mm
Тежина:110 kg
Капацитет на резервар:5 L
Length x Width x Height:1,850mm x 710mm x 1,130mm
Мегуоскино растојание:1,425mm
Свеќица:A7RTC
Максимален вртежен момент:3.90N.M / 6500r.min
Предни/ Задни Кочници:Диск / Гуртни
Предни / Задни гуми:120/70-12
Систем за подмачкување:Press & Splash
Зачувајте го овој производ за подоцна