COLOVE 500X

SKU 19743
331.485 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
СпецификацииМоделCOLOVE 500X
Должина x Ширина x Висина2197 * 905 * 1399mm
Мотор471 cm3 4T
Тип на Машина
Single cylinder
Тежина149 kg
ЛадењеВодено
Јачина на мотор40 kW
Резервоар21 L
ПалењеEFI BOSCH
ПреносЛанчен
Суспензија F/RF - Телескопска / R - Хидраулична

Димензија на гума (напред)
110/70/19
Димензија на гума (назад)
150/70/17
Тип на Кочници
Диск
Додатна опремаКуфери, USB port, Алуминиумска заштита, протектори на рачки
Зачувајте го овој производ за подоцна