COLOVE 500F

SKU 19744
325.335 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
СпецификацииМоделCOLOVE 500F
Должина x Ширина x Висина2156 * 850 * 1177mm
Мотор471 cm3 4T
Тип на Машина
Single cylinder
Тежина175 kg
ЛадењеВодено
Јачина на мотор40 kW
Резервоар21 L
ПалењеEFI BOSCH
ПреносЛанчен
Суспензија F/RF - Телескопска / R - Хидраулична

Димензија на гума (напред)
110/80/19
Димензија на гума (назад)
150/70/17
Тип на Кочници
Диск
СветлаЛЕД
Зачувајте го овој производ за подоцна