CITY COCO ( 20 Ah Li-ion 50-60 км )

SKU 18295
52.275 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

CITY COCO е со по различен дизајн од класичниот изглед на тротинет или скутер. Моделите, кои имаат максимална брзина од 40 км / ч и опсег од 20 км до 60 км зависно од моќноста на батеријата. CITY COCO го имаме на располагање со три модели на батерии.

- CITY COCO со кој има обсег на поминување од 20-30 км.

- CITY COCO со 14 Ah литиум-јонска батерија кој има обсег на поминување од 30-40 км.

- CITY COCO со 20 Ah литиум-јонска батерија кој има обсег на поминување од 50-60 км.

CITY COCO располага со моќен 1500 W електро мотор , како и 15 Tubes контролер за високи перформанси и одличен сопирачки систем составен од диск кочници на предното и задното тркало.Ќе уживате во возењето со 8 " фелни, прилагодени браници и стилски гуми со импресивни димензии 225/55-8.
CITY COCO располага со целокупна опрема за учество во сообраќај како што се предно светло, предни и задни жмигавци, ретровизори и стоп светло.

Зачувајте го овој производ за подоцна