CF MOTO развива, произведува, продава и испорачува најсигурни и економични мотоцикли во светот, сите теренски возила, Side by Side и моќни мотори, делови, запчаници и додатоци. Основан во 1989 година, CFMOTO има развиено 98 модели на возила и 51 модел на мотори, кои се дистрибуираат преку неговите 1900 придружници ширум светот. CFMOTO се движи во напредните редови во светот во индустријата и има за цел снабдување на супер производи со дилери и дистрибутери на глобално ниво.

Тимот за истражување и развој на CFMOTO се состои од повеќе од 200 вработени во пет земји. Нашите дизајнери се упорни во уметноста на возилата и дизајнирањето на мотори, поседуваме повеќе од 272 регистрирани патенти и независни интелектуални права, а желбата за иновации, исто така, се протега на нашата галантерија. Со средствата на напредни истражувачки и развојни капацитети, CFMOTO напредува кон производител од светска класа во индустријата за моќност.

Времето, напорите и експертизата инвестирани во развојот на нашиот систем за управување ни овозможуваат да обезбедиме извонредни и доверливи производи кои се неспоредливи по квалитет.

Со речиси 30 години професионално искуство во индустријата за мотоцикли, CFMOTO е секогаш посветен на обезбедување на оптимална корисничка вредност за секој производ, врз основа на тоа, CFMOTO производите имаат корист повеќе од сите други возила со неверојатно богатство на искуство од децении во оваа жестоко конкурентна индустрија, и да се докаже како идеален партнер за уживање во животот и истражување на светот.