CF MOTO Z-FORCE 800 EX

SKU 12671
676.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:UTV ZFORCE 800 EX
Тип на мотор:800cc, V-twin, 8-вентили, SOHC, EFI
Димензии а цилиндар:91mm x 61.5mm
Сооднос компресија:10.3:1
Макс. Мокност:46 kw
Систем за гориво:EFI
Палење:ECU
Ладење:Водено
Пренос:CVT
Висина на седиштето395 mm
Мегуоскино растојание:2,040 mm
Должина x Ширина x Висина:2,870mm x 1,310mm x 1,710mm
Висина од земјата:287 mm
Капацитет на гориво:27 L
Дијаметар на предните сопирачки:170 mm
Дијаметар на вртење:9,500 mm
Предни / Задни Гуми:185/88-12 40J 40 / 270/60-12 47J 40
Кочници:Хидраулични
Амортизација:Dual A-arm
Апсорбер:Oil/Gas shock absorber
Предни / Задни Гуми Притисок:26×9-14 AT Aluminum Alioy/Steel / 26×11-14 AT Aluminum Alioy/Steel
Предни / Задни Тркала и Гуми :26x9-12 65k 52J 70kpa / 25x11-12 72k 66J 100kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна