CF MOTO X – 550

14411

CF MOTO X – 550 14411
За комфорот на CF Moto – X 550 се грижи и високото ниво на ергономија насочено кон подобро возачко искуство , а во игра е и софистицираниот систем за вбризгување на горивото кој е одговорен за ефикасна работа на моторот кој ги испорачува посакуваните перформанси. Х 550 е АТВ на кој тешко може да му се најде недостаток во однос на опременоста и елементите кои освен за комфорот се грижат и за безбедноста, а покрај хидрауличните дискови, погонот кој се менува по желба на две или четири тркала, мора
418200 мкд
UPC:14411
Brand:CF Moto
Тежина 358 kg (0)
Димензии Должина - 235 cm (0) Ширина - 116 cm (0) Висина - 140 cm (0)
CF MOTO X – 550 CF MOTO X – 550 CF MOTO X – 550 CF MOTO X – 550 CF MOTO X – 550