CF MOTO X – 550

SKU 14411
418.200 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел:ATV CFMOTO X-550
Тип на мотор:495cc - 4-Тактен , Еден цилиндар, 4 - вентили, SOHC

Моќност:38 hp
Димензии на цилиндар:91 mm x 76.2 mm
Сооднос на компресија:10.3:1
Систем за гориво:E.F.I. (Bosch)
Макс. Вртежен момент:46N·m/5800 RPM
Палење:Електрично
Ладење:Водено
Seat Height:800 mm
Висина од земјата:270mm
Должина x Ширина x Висина:2,350mm x 1,160mm x 1,400 mm
Мегуоскино растојание:1,480mm
Капацитет на гориво:18.5 L

ПогонПрилагодлив 2WD/4WD
Пренос:CVTech
Предни / Задни кочници:Hydraulic discs braking
Предни Амортизери:Независна амортизација
Задни Аморизери:Независна амортизација
Предни Тркала:12" Black Alloy Wheels
Задни Тркала:12" Black Alloy Wheels
Зачувајте го овој производ за подоцна