CF MOTO CFORCE 550

14411*

CF MOTO CFORCE 550 14411*
На Македонскиот пазар се достапни дел од најдобрите модели на гигантот CF MOTO, а меѓу нив е секако и последната верзија на моделот CF MOTO CFORCE 550 кој со својата појава предизвика многу реакции меѓу фановите на овие адреналински транспортери на четири тркала. Квалитетот и односот меѓу цената и она што го добивате е веќе потврдено со продажните бројки, а CF MOTO сега го препорачува моделот CF MOTO CFORCE 550 кој ги следи најновите светски трендови во перформанси, квалитет, удобност и безбедно
399750 мкд
UPC:14411*
Brand:CF Moto
Тежина 375 kg (0)
Димензии Должина - 235 cm (0) Ширина - 116 cm (0) Висина - 140 cm (0)
CF MOTO CFORCE 550 CF MOTO CFORCE 550 CF MOTO CFORCE 550