CF MOTO CFORCE 550 EPS

SKU 14411**
418.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:CF MOTO CForce 550 EPS
Тип на мотор:1 цилиндар, 495cc - 4 тактен, SOHC
Моќност:35.92 hp
Управување:EPS
Димензии на цилиндар:91 mm x 76.2 mm
Тежина на празно возило:375 kg
Погон:Рачен 4-wheel drive, selectable differential lock
Макс. Вртежен момент:41 Nm @ 5.000 rpm
Палење:Електрично
Ладење :водено
Должина x Ширина x Висина:2,350mm x 1,160mm x 1,400mm
Мегу оскино растојание:1,480mm
Капацитет на гориво:18 L
Погон :Прилагодлив 2WD/4WD
Пренос:CVT with retraction and reduction
Предни/ Задни кочници:2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предна гума:AT 25x8-12
Задна гума:AT 25x10-12 Standard
Опрема:Gas pressure dumper,winch,handprotectors,aluminum rims,trailer coupling,backrest,luggage carrier front and rear
Додатна опрема:Cable winch with remote control
Зачувајте го овој производ за подоцна