CF MOTO CFORCE 1000

SKU 18020
664.200 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Првите примероци во светот од моделот CFORCE 1000 пристигнаа во Македонија.

CF MOTO CFORCE 1000, поголема моќност отколку другите членови во семејството CF-MOTO во перформанси, функционалност и естетика. Oдлична комбинација на перформанси, функционалност и естетика. CFMOTO е секогаш прогресивен за да ги притисне границите понатаму повисоко за да ви даде незаборавно искуство во возењето.

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Engine

 1. Тип на Мотор V-Twin cylinder,Liquid cooled,4-stroke,SOHC,8-Valve
 2. Кубикажа 962.6cc
 3. Димензии на цилиндар 91x74 mm
 4. Сооднос на компресија 10.6.5:1
 5. Макс. Вртежен момент 79 N·m/5500 rpm(off-road)
 6. Максимална Моќност 85 HP /7000 rpm(off-road)
 7. Максимална брзина >110km/h
 8. Систем за гориво EFI
 9. Палење ECU
 10. Пренос Dry Automatic Centrifugal Clutch
 11. Погон L-H-N-R-P 2WD/4WD/4WD Lock

Димензии и тежина

 1. Должина x Ширина x Висина 2310 x 1250 x 1420 mm
 2. Мегуоскино растојание1480 mm
 3. Висина на седиште Front: 930 mm ; Rear: 1057 mm
 4. Висина од земјата 285 mm
 5. Дијаметар на вртење7.6 m
 6. Капацитет на гориво 30 L
 7. Тежина на празно возило 447 kg
 8. Капацитет на оптоварување 210 kg

Шасија

 1. Кочници: Hydraulic
 2. Амортизација Double A-arm
 3. Апсорбер Front: Dual A-arm suspension Rear: Trailing Arm Suspension
 4. Тркала Предни: 14 x 7.0 AT; Задни: 14 x 8.0 AT
 5. Притисок на гума (kpa) Предни: 27 x 9-14; Задни: 27 x 11-14
Зачувајте го овој производ за подоцна