CF MOTO C-Force 800 ATR-2

SKU 13313
584.250 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Одлична конфигурација на моќност, комфор и конкурентна цена.

Дизајнерските решенија кај овој модел се одлични, а производителот посветил посебно внимание на деталите,прекрасано изработени споилери, елегантна линија, беспрекорен квалитет и умешноста во изработката. Додатната опема која обезбедува комфорност и пренамена на возилото во зависност дали сопственикот сака да ужива во возењето сам или адреналинскиот танц да го дели со сопатник.

Модел:ATV CFORCE 800 ATR-2
Тип на Мотор:800cc - 4- тактен
Моќност:65 hp
Димензии на цилиндар:91.0mm x 61.5mm(3.6inx2.4in)
Сооднос на компресија:10.3:1
Систем за снадбување со гориво:EFI
Макс. Вртежен момент:72N.m/6000 rpm
Палење:ECU
Пренос:CVT
Висина на седиштето:880 mm
Висина од земјата:270 mm
Тежина на празно возило:392 kg
Должина x Ширина x Висина:2,310mm x 1,180mm x 1,340mm
Мегуоскино растојание:1,480 mm
Капацитет на гориво:23 L
Ладење:Водено
Апсорбер:Spring Preloaded, Oil Damping
Амортизација:Dual A-arm
Притисок во предна гума:AT 26×9-14 48J 45kpa
Притисок во задна гума
26×9-14 55J 45kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна