CF MOTO 800-2

SKU 13313*
547.350 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:ATV CFORCE 800-2
Тип на Мотор:800cc - 4Stroke
Моќност:65 hp
Димензии на цилиндар:91.0mm x 61.5mm(3.6inx2.4in)
Сооднос на компресија:10.3:1
Тип на гориво:EFI
Макс. Вртежен момент:72N.m/6000 rpm
Палење:ECU
Пренос:CVT
Висина на седиштето:880 mm
Висина од земјата:270 mm
Тежина на празно возило:392 kg
Должина x Ширина x Висина:2,310mm x 1,180mm x 1,340mm
Мегуоскино растојание:1,480 mm
Капацитет на гориво:23 L
Ладење:Водено
Апсорбер:Spring Preloaded, Oil Damping
Амортизација:Dual A-arm
Предна гума притисок:AT 26×9-14 48J 45kpa
Задна гума притисок:26×9-14 55J 45kpa
Зачувајте го овој производ за подоцна