CF MOTO 625 – B

SKU 10966
399.750 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
Модел:ATV CFMOTO 625B
Тип на мотор:594cc - 4- Тактен
Моќност:39 hp
Димензии на цилиндар:96mm x 82mm
Сооднос компресија:10:1
Макс. Вртежен момент:40N.m/5500rpm
Макцимална мокност:25kw/6300rpm
Вбризгување на гориво:EFI
Палење:ECU
Пренос:CVT
Погон:Прилагодлив 2WD/4WD
Мегуоскино растојание:Single Seat: l290mm / 2 up: 1490mm
Должина x Ширина x Висина:Single Seat: 2100 x 1180 x 1230mm / 2 up: 2300 x 1180 x 1230mm
Висина на седиштето:900 mm
Висина од земјата:275 mm
Капацитет на гориво:19 L
Тежина на празно возило:Single Seat: 349kg / 2up: 362kg
Капацитет на оптоварување:150 kg
Кочници:Хидраулично
Предни / Задни гуми:185/88-12 40J 40 / 270/60-12 47J 40
Амортизација:Dual A-arm
Апсорбер:Spring Preloaded, Oil Damping
Предни тркала:Spoke Plate 12×6.0AT/Light Alloy 12×6.0AT
Задни тркала:Spoke Plate 12×7.5AT/Light Alloy 12×7.5AT
Зачувајте го овој производ за подоцна