CF MOTO 520 – L

16141

CF MOTO 520 – L 16141
CF Moto 520-L е подготвен и за најекстремните испити, за најтешките терени, а моторот со 19.3 коњски сили гарантира издржливост и врвни перформанси кои го зголемуваат задоволството зад управувачот. Од аспект на дизајнот, диктира модерен изглед со атрактивна маска и шасија дизајнирана за удобно возење на возач и совозач, со потпирачка дизајнирана до максимум да ја зголеми удобноста на совозачот.
329025 мкд In stock
UPC:16141
Brand:CF Moto
Тежина 361 kg (0)
Димензии Должина - 230 cm (0) Ширина - 110 cm (0) Висина - 135 cm (0)
CF MOTO 520 – L CF MOTO 520 – L CF MOTO 520 – L