CF MOTO 520 – L

SKU 16141
329.025 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:ATV CFORCE 520L
Тип на мотор495cc - 4- Тактен
Моќност:19.3 hp

Димензии на цилиндар:91.0mm X 76.2mm(3.6x3in)
Сооднос на компресија:10.3:1
Систем за гориво:ЕФИ
Макс. Вртежен момент:24N.m/5000 rpm
Палење:ECU
Пренос:CVT
Висина на седиштето:530mm
Висина од земјата:240mm
Тежина на празно возило:361 kg
Должина x Ширина x Висина:2,300mm x 1,100mm x 1,350mm
Мегуоскино растојание:1,460mm
Капацитет на гориво:15 L
Ладење:Водено
Апсорбер:Spiral Spring Oil shock absorber
Амортизација:Double Arm,independent Suspension
Погон :Прилагодлив 2WD/4WD
Предно тркало:12×6.0AT Aluminum Alloy/Radial
Задно тркало:12×7.5AT Aluminum Alloy//Radial
Предна гума:24×8.00-12; AT 25×8.00-12
Задна гума:24×10.00-12; AT 25×10.00-12
Зачувајте го овој производ за подоцна