CF MOTO 450 S

14837
356.700 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: 14837
Brand: CF MOTO

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:CF MOTO 450 S
Тип на мотор:Еден-цилиндар, 4-вентили,SOHC,EFI,Водено ладење
Моќност:25.46 hp
Зафатнина:400cc
Димензии на цилиндар:91mm x 61.5mm(3.6x2.4in)
Сооднос компресија:10.3:1
Макс. Вртежен момент:27.8N.m/6300 rpm
Максимална брзина:90 (km/h)
Систем за гориво:EFI
Ладење:Водено
Должина x Ширина x Висина:2,105mm × 1,100mm × 1,150mm
Палење:ECU
Пренос:CVT
Мегуоскино растојание:1,260mm
Висина од земјата:250 mm
Предни / Задни кочници:2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предни / Задни гуми:AT24×8.00-12;AT25×8.00-12 / AT24×10.00-12;AT25×10.00-12
Предни / Задни тркала:12×6.0AT Aluminum Alloy-Plate / 12×7.5AT Aluminum Alloy-Plate
Капацитет за гориво:15L ± 1L
Амортизација:Double A-ARM
Апсорбер:Oil shock absorber
Погон:Прилагодлив 2WD/4WD
Зачувајте го овој производ за подоцна