CF MOTO 450 L

SKU 14838
313.650 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Возилата на прикажаните слики можат да содржат дополнителна опрема која не е вклучена во цената.

Модел:CF MOTO 450 L
Тип на мотор:Single-cylinder, 4-valve,SOHC,EFI, Liquid cooled
Мокност:30.16 hp
Кубикажа:400cc
Димензии на цилиндар:91mm x 61.5mm(3.6x2.4in)
Соодност компресија:10.3:1
Макс. Вртежен момент:33N.m/6000 rpm(offroad)
Максимална брзина:95 (km/h)
Систем за гориво:EFI
Ладење:Водено
Должина x Ширина x Висина:2,300mm × 1,100mm × 1,350mm (91x43x53in)
Палење:ECU
Пренос:CVT
Мегуоскино растојание:1,460mm (57in)
Висина од земјата:240 mm (9.4in)
Предни / Задни кочници:2 hydraulic disc brakes at the front / 2 hydraulic disc brakes at the rear
Предни / Задни Гуми:24×8.00-12;AT25×8.00-12 / 24×10.00-12;AT25×10.00-12
Предни / Задни Тркала:12×6.0AT Aluminum Alloy-Radial / 12×7.5AT Aluminum Alloy-Radial
Капацитет на гориво:15L (4 gal)
Амортизација:Double arm,independent suspension
Апсорбер:Spiral Spring oil shock absorber
Погон:Прилагодлив 2WD/4WD
Зачувајте го овој производ за подоцна