BAOTIAN 50 28C (GE)

5259/
92.250 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
UPC: 5259
Brand: Baotian
Модел:
 BOATIAN 50 28C (GE)
Моќност:
4,8 КС
Тип на мотор:
50cc – 2 тактен
Ладење:
 Воздушно се лади
Стартер: 
електричен
Предни / задни сопирачки:
 диск / диск
Предни / задни гуми:
 3,0-50-13 / 130/60-13
Издувни гасови:
Giannelli REVERSE CEVLAR
Зачувајте го овој производ за подоцна