AUX 48000 BTU Стоечка клима

15319

AUX 48000 BTU Стоечка клима 15319

  Капацитет на ладење: 14000 W
  Капацитет на греење: 14000 W
  Номинална потрошувачка на струја при ладење: 5850 W
  Номинална потрошувачка на струја при греење: 5850 W
  Номинална вредност на вклучување на ладење: 10 A
  Номинална вредност на вклучување на греење:10 A
  Максимална моќност:8,850 W
  Максимална влезна струја:14.5 A
  EER Ладење: 2.4 W
  COP Греење:2.4 W
  Извор за напојување:380V~415/3Ph/50Hz
  Одржување:R410A
  Полнење на ладење: 3,300 g
  Максимално ослободување на притисок: 4,15Mpa
  Максимално вшмукување на притисок: 1,15Mpa
  Проток на воздухот: 2,100m3/h Внатрешно ниво на бучава единица:52dB(A)
  Надворешно ниво на бучава единица: 62dB(A)
  Внатрешна единица - тежина:55 kg
  Надворешна единица - тежина:105 kg
  Внатрешна димензија:1910mm×560mm×360mm
  Поврзување на цевки (течност): Φ9.52mm
  Поврзување на цевки (гас): Φ15.88mm
  Бренд на компресор: TOSHIBA
  Надворешна димензија: 1,255mm×945mm×340mm
79990 мкд In stock
UPC:15319
Brand:AUX
Капацитет на ладење 14,000W (0)
Капацитет на греење 14,000W (0)
Номинална потрошувачка на струја при ладење 5,850W (0)
Номинална потрошувачка на струја при греење 5,850W (0)
EER Ладење 2,4 W/W (0)
COP Греење 2,4 W/W (0)
Извор за напојување 380V~415/3Ph/50Hz (0)
AUX 48000 BTU Стоечка клима