AUX 24 ASW - H24F4/FCRI

15126

AUX 24 ASW - H24F4/FCRI 15126

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


  Енергетска класа: A+
  SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W
  Режим на чекање: 0.5 W
  Одржување: R410A/2,130g
  Ладење
  Капацитет:7300 W
  Номинална влезна струја:2267 W
  Номинална вредност на струја:9.8A
  Греење
  Капацитет:7400 W
  Номинална влезна струја:2049 W
  Номинална вредност на струја:8.9A
  Проток на воздухот: 1,180m3/h
  Тежина: 18kg
  Димензија: 1,100mm x 330mm x 235mmmm
  Квадратура: 30-55m2
29990 мкд In stock
UPC:15126
Brand:AUX
Енергетска класа A+ (0)
Ладење Капацитет:7,300 W (0) Номинална влезна струја:2,267 W (0) Номинална вредност на струја:9.8A (0)
Греење Капацитет:7,400 W (0) Номинална влезна струја:2,049 W (0) Номинална вредност на струја:8.9A (0)
SEER/SCOP 6.1/4.0 W/W (0)