AUX 18 ASW - H18E1A4/FCRI

SKU 15124
22.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


  Енергетска класа: A+
  SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W
  Режим на чекање: 0.5 W
  Одржување: R410A/1,680g
  Ладење
  Капацитет:5400 W
  Номинална влезна струја: 1677 W
  Номинална вредност на струја: 7.3A
  Греење
  Капацитет:5500 W
  Номинална влезна струја:1523 W
  Номинална вредност на струја: 6.6A
  Проток на воздухот: 960m3/h
  Тежина: 11kg
  Димензија: 970mm x 315mm x 235mm
  Квадратура: 20-40m2
Зачувајте го овој производ за подоцна