AUX 18 ASW - H18E1A4/FCRI

15124

AUX 18 ASW - H18E1A4/FCRI 15124

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


  Енергетска класа: A+
  SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W
  Режим на чекање: 0.5 W
  Одржување: R410A/1,680g
  Ладење
  Капацитет:5400 W
  Номинална влезна струја:1677 W
  Номинална вредност на струја:7.3A
  Греење
  Капацитет:5500 W
  Номинална влезна струја:1523 W
  Номинална вредност на струја:6.6A
  Проток на воздухот: 960m3/h
  Тежина: 11kg
  Димензија: 970mm x 315mm x 235mm
  Квадратура: 20-40m2
22990 мкд In stock
UPC:14193
Brand:AUX
Боја:Бела
Ладење Капацитет:5,400 W (0) Номинална влезна струја:1,677 W (0) Номинална вредност на струја:7.3A (0)
Греење Капацитет:5,500 W (0) Номинална влезна струја:1,523 W (0) Номинална вредност на струја:6.6A (0)
Енергетска класа A+ (0)
SEER/SCOP 6.1/4.0 W/W (0)