AUX 18 Инвертер (+PM 2.5 Филтер + Греач на компресор) ASW - H18B4/JER3DI-EU

SKU 19129/19189
32.900 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки.


Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

  Номинална моќност:
  Ладење:5200W
  Греење:5200W
  Одржување:2kg/h
  Номинална потрошувачка на енергија:
  Ладење:1650W
  Греење:1490W
  Номинално моментално вклучување:
  Ладење:7,30A
  Греење:7,10A
  Максимална моќност: 2,400W
  Максимална влезна струја: 10 A
  EER Ладење: SEER 6.87(A++) W/W
  COP Греење: SCOP 6.25(A) W/W
  Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
  Фреон: R32
  Циркулација на воздухот: 850 m3/h
  Димензија: 800mm x 690mm x 300mm
  Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
  I FEEL - функција на дување
  Blue Fin - кондензаторска технологијаЗачувајте го овој производ за подоцна