AUX 18 Инвертер ASW - H18B4/JER3DI-EU

15125

AUX 18 Инвертер ASW - H18B4/JER3DI-EU 15125

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки.


Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

  Номинална моќност:
  Ладење:5200W
  Греење:5200W
  Одржување:2kg/h
  Номинална потрошувачка на енергија:
  Ладење:1900W
  Греење:1950W
  Номинално моментално вклучување:
  Ладење:7,10A
  Греење:8,00A
  Максимална моќност: 2,400W
  Максимална влезна струја: 10 A
  EER Ладење: SEER 6.87(A++) W/W
  COP Греење: SCOP 6.25(A) W/W
  Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
  Фреон: R312
  Циркулација на воздухот: 850 m3/h
  Димензија: 800mm x 690mm x 300mm
  Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
  I FEEL - функција на дување
  Blue Fin - кондензаторска технологија32900 мкд In stock
UPC:15125
Brand:AUX
Опсег на ладење Надворешна температур​а од -10 до +46­ °C (0)
Опсег на греење Надворешна температур​а од -15 до +24­ °C (0)
Номинална моќност Ладење:5.200W (0) Греење:5.200W (0)
Номинална потрошувачка на енергија Ладење:1.900W (0) Греење:1.950W (0)
EER Ладење SEER 6.07(A+) W/W (0)
COP Греење SCOP 3.82(A) W/W (0)