AUX 12 ASW - H12F4/FCRI

15123

AUX 12 ASW - H12F4/FCRI 15123

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


  Енергетска класа: A+
  SEER/SCOP: 6.1/4.0 W/W
  Режим на чекање: 0.5 W
  Одржување: R410A/950g
  Ладење
  Капацитет:3700 W
  Номинална влезна струја:1150 W
  Номинална вредност на струја:5.1A
  Греење
  Капацитет:3800 W
  Номинална влезна струја:1053 W
  Номинална вредност на струја:4.6A
  Проток на воздухот: 570m3/h
  Тежина: 10kg
  Димензија: 800mm x 300mm x 198mm
  Квадратура: 13-27m2
15990 мкд In stock
UPC:15123
Brand:AUX
Ладење Капацитет:3,700 W (0) Номинална влезна струја:1,150 W (0) Номинална вредност на струја:5.1A (0)
Греење Капацитет:3,800 W (0) Номинална влезна струја:1,053 W (0) Номинална вредност на струја:4.6A (0)
Енергетска класа A+ (0)
SEER/SCOP 6.1/4.0 W/W (0)