AUX 12 Инвертер (+PM 2.5 Филтер + Греач на компресор) ASW - H12A4/JAR3DI-EU

SKU 18098/19193
22.490 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност: Ладење:3500W

  Греење: 3500W
  Одржување: 1.5kg/h
  Номинална потрошувачка на енергија:
  Ладење: 1100W
  Греење: 1000W
  Номинално моментално вклучување:
  Ладење:4 ,80A
  Греење:4.30 A
  Максимална моќност: 1,900W
  Максимална влезна струја: 9.50A
  EER Ладење: SEER 4.57(A++) W/W
  COP Греење: SCOP 4.30(A) W/W
  Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
  Фреон: R32
  Циркулација на воздухот: 450 m3/h
  Димензија: 880mm x 286mm x 203mm
  Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
  I FEEL - функција на дување
  Blue Fin - кондензаторска технологијаЗачувајте го овој производ за подоцна