AUX 12 Инвертер ASW - H12E4/DBR1DI-RU

15122

AUX 12 Инвертер ASW - H12E4/DBR1DI-RU 15122

Во пакет со климата спаѓа и 3m бакарни цевки , 3m кабел за поврзување на внатрешната и надворешната единица, бандаж трака, 1.5m кондензациско црево.


Опсег на ладење (надворешна температура): од -10 до +46­ °C

Опсег на греење(надворешна температура): од -15 до +24­ °C

Номинална моќност: Ладење:3500W

  Греење:3500W
  Одржување:1.5kg/h
  Номинална потрошувачка на енергија:
  Ладење:1100W
  Греење:1000W
  Номинално моментално вклучување:
  Ладење:5,40A
  Греење:5,60A
  Максимална моќност: 1,800W
  Максимална влезна струја: 7A
  EER Ладење: SEER 4.57(A++) W/W
  COP Греење: SCOP 4.30(A) W/W
  Извор за напојување: 220-240V~/50Hz
  Фреон: R410A
  Циркулација на воздухот: 450 m3/h
  Димензија: 880mm x 286mm x 203mm
  Нов модерен дизајн со позадински LED дисплеј
  I FEEL - функција на дување
  Blue Fin - кондензаторска технологија22490 мкд In stock
UPC:15122
Brand:AUX
Опсег на ладење Надворешна температура од -10 до +46­ °C (0)
Опсег на греење Надворешна температура) од -15 до +24­ °C (0)
Номинална моќност Ладење:3.500W (0) Греење:3.500W (0)
Номинална потрошувачка на енергија Ладење:1.100W (0) Греење:1.000W (0)
EER Ладење SEER 6.11(A++) W/W (0)
COP Греење SCOP 3.83(A) W/W (0)