AUX Диспанзер за вода HD 1578 БЕЛ

SKU 17585
9.490 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 17585
Brand: AUX

AUX Диспанзер за вода HD 1578

ОПИС:

1. Топла, нормална и ладна вода.
2. Со додатна фиока ( фрижидер ).
3. Резервоар од нерѓосувачки челик.
4. Компресорско ладење со мала потрошувачка.
5. R134A фреон.
6. Прицврстен резервоар.
7. Нова ABS пластична технологија.
8. Три отвори за вода.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

- Волтажа 220 V
- Фрекфенција 50Hz / 60Hz
- Греење - моќност 550 W
- Ладење - моќност 85W
- Температура на топла вода ≥
90℃ 5.0 L / h
- Температура на топла вода ≤10℃ 1.5 L / h
- Капацитет на топла вода 1.0 L
- Капацитет на ладна вода 2.5~3.0 L

Зачувајте го овој производ за подоцна