AUX Диспанзер за вода HD 1027

SKU 17586
7.500 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

AUX Диспанзер за вода HD 1027

ОПИС:

1. Топла, нормална и ладна вода.
2. Со додатна фиока.
3. Резервоар од нерѓосувачки челик.
4. Компресорско ладење со мала потрошувачка.
5. R134A фреон.
6. Прицврстен резервоар.
7. Нова ABS пластична технологија.
8. Три отвори за вода.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

- Волтажа 220 V
- Фрекфенција 50Hz / 60Hz
- Греење - моќност 550 W
- Ладење - моќност 85W
- Температура на топла вода ≥
90℃ 5.0 L / h
- Температура на топла вода ≤10℃ 1.5 L / h
- Капацитет на топла вода 1.0 L
- Капацитет на ладна вода 2.5~3.0 L

Зачувајте го овој производ за подоцна