ATV HISUN 600

19315
380.685 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: ATV HISUN 550
Brand: HISUN


Мотор

Тип на Мотор4-Тактен - 22kw
Зафатнина на мотор:546 cc
Вбризгување на гориво:EFI
Ладење:Водено
ПРЕНОС
Пренос:Автоматски CVT L/H/N/R/P
Систем на пренос:2WD / 4WD
Блокирање на диференцијал:Преден

ШАСИЈА / АМОРТИЗАЦИЈА / КОЧНИЦИ
Предна амортизација:Двојна A-Arm
Задна амортизација:Двојна A-Arm
Амортизери:Хидраулични W / потпомогнатни со азо
Предни / Задни кочници:Хидрауличен диск
Паркинг кочница:Механичка
Предни Тркала:26 x 9-12
Задни Тркала:26 x 10-12
Тркала:Алуминиум
ДИМЕНЗИИ
Димензии (L x W x H):229 cm x 120 cm x 138 cm
Осовина тркала:145 cm
Капацитет на решетката:Front 20 kg / Rear 35 kg
Патници:2
Капацитет на резервар:17 L
Тежина на празно возило:390 kg
Ткупна тежина на возило:605 kg
Капацитет на влечење:545 kg
Растојание од земја:28 cm


Зачувајте го овој производ за подоцна