ATV HISUN 450-8

18619
285.975 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Тип на Мотор4-Тактен
Зафатнина на мотор:393 cc
Вбризгување на гориво:EFI
Ладење:Водено
ПРЕНОС
Пренос:Автоматски CVT F/N/R
Систем на пренос:2WD / 4WD
Блокирање на диференцијал:Преден

ШАСИЈА / АМОРТИЗАЦИЈА / КОЧНИЦИ
Предна амортизација:Двојна A-Arm
Задна амортизација:Замав Arm
Амортизери:Хидраулични прилагодливи
Предни / Задни кочници:Хидрауличен диск
Паркинг кочница:Механичка
Предни Тркала:25 x 8-12
Задни Тркала:25 x 10-12
Тркала:Алуминиум
ДИМЕНЗИИ
Димензии (L x W x H):210 cm x 117 cm x 107 cm
Осовина тркала:130 cm
Капацитет на решетката:N/A
Патници:2
Тежина на празно возило:350 kg
Ткупна тежина на возило:565 kg
Капацитет на влечење:550 kg
Растојание од земја:24,2 cm

Зачувајте го овој производ за подоцна