ATV - Box SCC

SKU 905969
21.490 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

Должина: 960 mm

Ширина: 550 mm

Висина: 370 mm

Зафатнина: 91 L


Тежина: 9 kg

Зачувајте го овој производ за подоцна