8M CHARGER

SKU 13483
110.085 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
Модел:
 Italjet 8M
Тип на мотор:
1 цилиндар, 49cc – 2T
Ладење:
водено 
Стартер:
електричен
Палење:
Палење со празнење на кондензаторот (CDI)
Карбуратор:
TK тип 16P – 6F
Поместување на 
писта:
 49cm3
Отвор x Удар: 40 mm x 39,2 mm
компресија:
6,5:1
Максимална нето
Максимална нето излезна моќност:
3,2 kW при 8000 1/мин
Свеќичка:
NGK BPR7HS
Верзија на скутер:
Полнач
Предни / задни
сопирачки:
 Диск сопирачка 190 mm хидраулична / Диск сопирачка 193 mm хидраулична
Предни / задни 
тркала:
MT 3,50-13 / MT 3,50-13
Предна / Задна 
гума:
120/60-13 55P без цевки / 130/60-13 60P без цевки
Предна / Задна 
суспензија:
телескопска вилушка / нишалка на единицата / хидраулична апсорпција на удари
Терза на гумите: напред = 2,0 бари / Заден = 2,25 бари
Капацитет на резервоарот за 
гориво: 
6,3 L
Батерија:
 12V 7Ah MF
Зачувајте го овој производ за подоцна