Гума Mitas vnatresna 2 - 1/2.2 - 3/4 - 17

11824
510 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
UPC: 2400000011125
Brand: Mitas

Димензии: 2-1/2.2-3/4-17 TR6

Зачувајте го овој производ за подоцна