Шпорет VOX-CHT 6008 BL

SKU 18943
16.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

Енергетска класа: A
Стакло керамичка плоча;
2 рингли – Ø180 mm
2 рингли – Ø145 mm
Конвенционална рерна со капацитет од 65 литар;
Долен грејач на рерната: 1100 W;
Горен грејач на рерната: 1200 W;
Јачина на грејачот за грил (скара): 2600 W;

Зачувајте го овој производ за подоцна