Шпорет VOX-CHT 5001

SKU 17897
14.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
  • Тип на шпорет: шпорет со стаклокерамичка плоча;
  • Тип на рерна: рерна со вентилатор 53 l
  • Капацитет на рерна: 50 l
  • Број на рингли: 4 места за готвење (2xØ180+2xØ145mm);
  • Енергетска класа B
  • Ширина 50 cm
  • Димензии (ШxДxВ) 50 x 60 x85 cm
Зачувајте го овој производ за подоцна