Шпорет NEO-E-5045

SKU 16226
8.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

-Капацитет на рерна 45L

-Енергетска Класа:A

-Експресни рингли:2

Зачувајте го овој производ за подоцна