Шпорет KONCAR-ST 6040 KF.BR3

SKU 20171
18.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот
 • Енергетска класа: A
 • Волумен: 56 Литри
 • Димензии (Ш x В x Д): 92,2 x 64,5 x 68,4 cm
 • Боја: бела
 • Број на функции: 3(0 3)
 • Светло во печката
 • Горен греач
 • Долен греач
 • Опрема:
 • Длабока тава x1
 • Решетка x1
 • Со вентилатор
 • Напон: 230V~
 • Приклучна сила:8,3kW
Зачувајте го овој производ за подоцна