Шпорет HAGEN-EC 630 W

SKU 17038
8.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

-ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ

-ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А

-ЧЕТИРИ ЕЛЕКТРИЧНИ РИНГЛИ

-КАПАЦИТЕТ НА РЕРНАТА 59 Л

-ДИМЕНЗИИ 85 Х 60 Х 60 СМЗачувајте го овој производ за подоцна