Шпорет GORENJE-E 6111 WB

17717
14.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

-Енергетска класа: А

-Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал

-Боја: Бела боја

-Боја на рачката: Бела

-Врата: Стакло

-Материјал на поклопецот: Лакиран

-Класична шарка на вратата

-Употреблив волумен на рерната: 65 l

-Најголема употреблива површина за печење (SiperSize)

-Максимална површина на тавата за печење: 1.316 cm²

-HomeMADE облик на рерната инспириран од обликот на традиционалните фурни на дрва

-Облик на копчињата: Ергономски копчиња

-Електрична плоча за готвење

Зачувајте го овој производ за подоцна