Шпорет FAVORIT-EC 640 WWFT

SKU 12933
11.590 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА A

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ

КАПАЦИТЕТ НА РЕРНА 64 L

МЕХАНИЧКИ КОМAНДИ

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д - 85/60/60 CM.Зачувајте го овој производ за подоцна