Шпорет FAVORIT-EC 640 SF

SKU 11181
12.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот

ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ СО КАПАК

4 ГРЕЈНИ ЗОНИ (1X145MM, 1X145MM ЕКСПРЕС, 1X180MM, 1X180MM ЕКСПРЕС)

3D СРЕБРЕН ПАНЕЛ

ВОЛУМЕН НА РЕРНАТА: 58 L

УПРАВУВАЧКА ПЛОЧА СО 6 ПРЕКИНУВАЧИ

6 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИТЕ ПРЕКИНУВАЧИ

2 ДЛАБОКИ ТАВИ ВО РЕРНАТА

ДИМЕНЗИИ НА ВДИМЕНЗИИ (В / Ш / Д): 85 / 60 / 60CMНАТРЕШНОСТА НА РЕРНАТА: (В/ Ш/ Д) 35.2/ 45 / 41.3CM

Зачувајте го овој производ за подоцна