Шпорет FAVORIT-CC 600 SF

SKU 15741
18.990 мкд
Во Продавница
1
Детали за производот

ШПОРЕТ СО СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА

ВОЛУМЕН НА РЕРНАТА: 58 L

ОСВЕТЛУВАЊЕ ВО РЕРНАТА

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: А

ДОЛЕН ГРЕЈАЧ: 1100 W

ГОРНИОТ ГРЕЈАЧ: 1200 W

ДИМЕНЗИИ (В / Ш / Д): 85 / 60 / 60CM

Зачувајте го овој производ за подоцна