Шпорет ELEKTROLUKS-EKC 6430 AOW

SKU 18378
23.990 мкд
Моментално недостапен
1
Детали за производот
  • Шпорет
  • Стаклокерамичка плотна
  • Eнергетска класа:А
  • Мултифункционална рерна
  • Капацитет на рерната:72L
  • 4 грејни зони
  • 8 функции на рерната
  • Механички контроли
  • Димензии:85х60х60cm
Зачувајте го овој производ за подоцна